Voor wie?

Een Australian Labradoodle is geen hond met een strik erom. 
Met de juiste hoeveelheid aan energie en met veel liefde, is het wel een heerlijke gezinshond die voor veel mensen geschikt is.

Je moet echter niet bang zijn voor veel borstel- & trimwerk en oneindige hoeveelheid zand in huis. 

Daarnaast is het van groot belang dat je tijd hebt en de tijd neemt. De Australian Labradoodle is geen hond die geschikt is om vaak alleen te moeten zijn. 

Natuurlijk wordt er vaak naar kleur, krullen en sekse gekeken. Alleen zijn al die zaken echt compleet onbelangrijk wanneer de pup een karakter heeft dat niet bij de leefstijl van een gezin past. 


Dé match ontstaat door;

  • Persoonlijke gesprekken met de toekomstige verzorger(s). 
  • Mijn inzicht in de ontwikkeling van de pups. 
  • En de resultaten van de afgenomen test door de gedragsdeskundige. 


Deze ingrediënten zorgen voor de meest passende, liefdevolle match voor zowel de Doodlelaar als de nieuwe verzorger(s).


Kennismaken?

Een hond vraagt een hoop tijd, liefde en geduld. En de gemiddelde leeftijd van een Australian Labradoodle is 12 tot 15 jaar. 


Daarom is het voor mij heel erg belangrijk dat de hond in een liefdevol thuis terechtkomt waar hij alle zorg krijgt die hij verdient. En dat hij minimaal hetzelfde krijgt als hij bij mij heeft gekend.


Ik zoek de nieuwe verzorger(s) zorgvuldig uit. Dus het is fijn als je bij je inschrijving al wat informatie geeft over je woonsituatie/gezin en je motivatie om zo'n lieverd toe te willen voegen aan jouw leven.


Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.